Onderzetter met Yoga pose

1.50

Beschrijving

Houten onderzetten met Yoga pose

Breng harmonie en rust in je interieur met onze unieke houten onderzetter, versierd met een prachtige yoga pose en omlijst door een sierlijke mandala. Deze onderzetter is niet alleen functioneel, maar ook een statement piece dat een zen-gevoel aan elke ruimte toevoegt.

Elke onderzetter is vervaardigd uit hoogwaardig hout, wat zorgt voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. De yoga pose, die het thema van ontspanning en balans belichaamt, staat centraal in het ontwerp. Omringd door een verfijnde mandala, die symbool staat voor eenheid en de cyclus van het leven, zal deze onderzetter je inspireren om een moment van rust te nemen, zelfs tijdens drukke dagen.

De combinatie van de yoga pose en de mandala maakt deze onderzetter niet alleen een praktische aanvulling voor je koffietafel of eettafel, maar ook een artistiek accent dat gesprekken op gang brengt.

Onze houten onderzetter met Yoga pose is perfect voor iedereen die de liefde voor yoga en mindfulness in zijn of haar dagelijks leven wil integreren. Of je nu een kopje thee of koffie zet, deze onderzetter biedt niet alleen bescherming voor je meubels, maar herinnert je ook aan de voordelen van meditatie en innerlijke rust.

Kies voor stijl en functionaliteit met onze houten onderzetter, waarin de yoga pose en mandala samenkomen om een serene sfeer te creëren. Maak je huis compleet met deze prachtige onderzetter en laat je inspireren door de schoonheid van yoga en meditatie.

Ook leuk als geschenk:

Met zijn veelzijdige ontwerp en de combinatie van yoga pose en mandala, is deze onderzetter ook een ideaal cadeau voor vrienden en familie die een passie hebben voor yoga en spiritualiteit. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en hen inspireren om een moment van reflectie in te bouwen in hun drukke leven.

 

Of misschien vind u deze ook wel leuk.

 

Het betreft een natuur product daarom kunnen de kleuren van deze onderzetter met Maria iets afwijken met de geleverde producten!

het hout dat we gebruiken heeft het FSC keurmerk

Maar wat is een FSC keurmerk?
FSC (Forest Stewardship Council) is het eerste internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het kent twee niveaus, waarbij FSC 100% garandeert dat het hout volledig uit verantwoord beheerde bossen komt.

 

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 0.4 cm

Be the first to review “Onderzetter met Yoga pose”

*